INELE DE ETANȘARE MG 420+EG

INELE DE ETANȘARE MG 420+EG

 Seturi de inele de etanșare performantă, pentru valve cu tijă. Etanșări pentru valve formate din inele de grafit mineral pur (99,99%) combinat cu inele din șnurul MG-420 la fiecare capăt, obținându-se astfel o etanșare performantă și astfel o rezistența imbunătățită la o plajă foarte mare de temperaturi și presiuni. Se utilizează in domeniul nuclear, industrial, în ambele cazuri fiind disponibile cu și fără inhibitor de coroziune GRAFOIL, GTK, GTJ, cu diferite secțiuni și densități.

CERERE DE OFERTĂ

Realizați cererea în formularul de mai jos. Dacă nu găsiți produsul dorit, butonul CERERE DE OFERTĂ de mai jos vă permite să trimiteți direct un mesaj. Comenzile realizate on-line se vor trata cu prioritate.


SAU CONTACTAȚI-NE
Ovidiu Fleșer
(+40) 264 274 578
(+40) 726 718 518DENUMIRE UM AȘ DORI
INELE MG-420 EG cumpara

DATE DE CONTACT

Vă rugăm sa completați datele marcate cu * pentru a fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Cererea D-voastră va fi trimisă pe adresa .


Solicitare Ofertă de preț și/sau Informații adiționale

*
*
*
*

Pentru trimiterea cererii de ofertă vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării datelor personale colectate mai sus. Detaliile privind prelucrarea de către Pro Tehnic a acestor date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.


LogoProTehnic

LogoMontero

PRO TEHNIC S.R.L. este distribuitor autorizat al lui MONTERO FyE S.A.


INFORMAȚII ADIȚIONALE

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție prin agenții noștri.