INELE DE ETANȘARE ECOGRAFLEX

INELE DE ETANȘARE ECOGRAFLEX

 Seturi de inele de etanșare performantă, utilizate în valve cu tijă împotriva emisiilor ușoare. ECOGRAFLEX sunt etanșări pentru valve, formate din inele de grafit mineral pur cu inhibitor de coroziune, combinat cu trei tipuri de șnururi rezultând astfel trei sisteme de seturi de etanșare. Densitatea și geometria sistemului ECOGRAFLEX au fost proiectate să rezolve problemele de etanșare împotriva emisiilor foarte scăzute, foarte ușoare în industria chimică, zone antiex, condiții criogenice...

CERERE DE OFERTĂ

Realizați cererea în formularul de mai jos. Dacă nu găsiți produsul dorit, butonul CERERE DE OFERTĂ de mai jos vă permite să trimiteți direct un mesaj. Comenzile realizate on-line se vor trata cu prioritate.


SAU CONTACTAȚI-NE
Ovidiu Fleșer
(+40) 264 274 578
(+40) 726 718 518DENUMIRE UM AȘ DORI
SET ECOGRAFLEX 420 cumpara
SET ECOGRAFLEX 780R cumpara
SET ECOGRAFLEX 250 cumpara

DATE DE CONTACT

Vă rugăm sa completați datele marcate cu * pentru a fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Cererea D-voastră va fi trimisă pe adresa .


Solicitare Ofertă de preț și/sau Informații adiționale

*
*
*
*

Pentru trimiterea cererii de ofertă vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării datelor personale colectate mai sus. Detaliile privind prelucrarea de către Pro Tehnic a acestor date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.


LogoProTehnic

PRO TEHNIC S.R.L. este distribuitor autorizat al lui MONTERO FyE S.A.

LogoMontero

INFORMAȚII ADIȚIONALE

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție prin agenții noștri.