MEMBRANĂ DE DIFUZIE THERMOFLOC

MEMBRANĂ DE DIFUZIE THERMOFLOC

 Membrana de difuzie este pentru stratul exterior al izolației THERMOFLOC protejează construcția de ploaia torențială sau zapada viscolită și împiedică pătrunderea umezelii în structura acoperișului sau pereților. Membrana este rezistentă la UV, la uzură și respiră unisens.

CERERE DE OFERTĂ

Realizați cererea în formularul de mai jos. Cererile realizate on-line se vor trata cu prioritate.


SAU CONTACTAȚI-NE
Lorand Kacso Vidrean
(+40) 264 274 578Denumire Rez. la uzură Valoare SD Clasă de incendiu Rez. la apă Lăţime rolă Lungime rolă UM AȘ DORI
Membrană ThermoFLOC 335 N/5 cm 0,05 m Clasa E Clasa W1 150 cm 50 ml cumpara

DATE DE CONTACT

Vă rugăm sa completați datele marcate cu * pentru a fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Cererea D-voastră va fi trimisă pe adresa .


Solicitare Ofertă de preț și/sau Informații adiționale

*
*
*
*
*
cod

Pentru trimiterea cererii de ofertă vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării datelor personale colectate mai sus. Detaliile privind prelucrarea de către Pro Tehnic a acestor date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

PRODUCĂTOR


LogoProTehnic PRO TEHNIC S.R.L. este distribuitor autorizat al lui ThermoFLOC

ThermoFLOC


INFORMAȚII ADIȚIONALE

Pentru o mai bună întelegere a produselor vă oferim urmatoarele informații.Materia primă din care este realizată membrana de defozie este folie polipropilenă cu trei straturi.

Membrana de difuzie se motează pe acoperiș la exterior, sub invelitoare, suprapuse, și capsate împreună, pentru a garanta etanșare optimă la vânt și ploaie. Apoi, contra-șipcile se bat pe direcția căpriorului în cuie pe membrană și fixată în prealabil pe caferi (căpriori). Vă rugăm să luați în considerare că această membrană poate fi expusă la condițiile exterioare maxim trei luni. Acoperirea membranei trebuie să aibă loc cel târziu după două luni.