CELULOZĂ THERMOFLOC - IZOLARE CU PELEȚI

CELULOZĂ THERMOFLOC - IZOLARE CU PELEȚI

 Peleții pentru izolație THERMOFLOC sunt un produs granulat din fibre de celuloză, utilizat pentru izolarea pardoselii. Produsul granulat, cu o diametru de 3-8 mm, este vărsat până la înălțimea necesară și apoi nivelat la nivelul dorit. Astfel pot fi realizate straturi izolatoare termice și fonice sub podea cu o înălțime de 30-80 mm.

CERERE DE OFERTĂ

Realizați cererea în formularul de mai jos. Cererile realizate on-line se vor trata cu prioritate.


SAU CONTACTAȚI-NE
Lorand Kacso Vidrean
(+40) 264 274 578Denumire Coef. Termic Rez. la umiditate Rez. la foc Granulaţie Greutate lot Înălţime lot Consum de material UM AȘ DORI
Peleţi ThermoFLOC λ=0.07 W/m2K μ=1 B2 3-8 mm 500 kg/m3 max. 80 mm pe strat 40l/m2 (h lot 40 mm) cumpara

DATE DE CONTACT

Vă rugăm sa completați datele marcate cu * pentru a fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Cererea D-voastră va fi trimisă pe adresa .


Solicitare Ofertă de preț și/sau Informații adiționale

*
*
*
*
*
cod

Pentru trimiterea cererii de ofertă vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării datelor personale colectate mai sus. Detaliile privind prelucrarea de către Pro Tehnic a acestor date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

PRODUCĂTOR


LogoProTehnic PRO TEHNIC S.R.L. este distribuitor autorizat al lui ThermoFLOC

ThermoFLOC


INFORMAȚII ADIȚIONALE

Pentru o mai bună întelegere a produselor vă oferim urmatoarele informații.Peleții pentru izolare THERMOFLOC sunt ideali ca strat portant izolator, datorită densitatii mari a materialului (500 kg/m³). Cu ajutorul peleților pentru izolație THERMOFLOC se ating valori de izolare fonică deosebite. Indiferent dacă este vorba despre un plafon de beton sau din grinzi de lemn, cu pelleții pentru izolație THERMOFLOC pot fi îmbunătățite semnificativ proprietățile izolatoare ale tuturor tipuri de construcții.

Formă de livrare: saci 40l/36 saci pe palet/1,44m3