CELULOZĂ THERMOFLOC - APLICARE MAȘINĂ DE SUFLAT

CELULOZĂ THERMOFLOC - APLICARE MAȘINĂ DE SUFLAT

 Izolarea cu material THERMOFLOC se face cu mașini de suflat THERMOBLOW special echipate în acest sens. Materialul izolator pe bază de celuloză este pompat prin furtune sub presiune de aer. Spațiile sau cavitățile pereților, planșeelor, podelelor construcției se umplu cu el, și este izolat conform directivelor de prelucrare aplicabile, pentru a crea un strat izolator compact și cu densitate uniformă.

CERERE DE OFERTĂ

Realizați cererea în formularul de mai jos. Cererile realizate on-line se vor trata cu prioritate.


SAU CONTACTAȚI-NE
Lorand Kacso Vidrean
(+40) 264 274 578Denumire Coef. Termic Rez. la umiditate Absorbţia apei Rez. la curgere Rez. la molii Rez. la foc UM AȘ DORI
Thermofloc Blow λ=0.039 W/m2K μ=1 14,5kg/m2 pentru grosime de 10cm 6,1 kPa s/m2 Clasa 0 B-s2, d0 cumpara

DATE DE CONTACT

Vă rugăm sa completați datele marcate cu * pentru a fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Cererea D-voastră va fi trimisă pe adresa .


Solicitare Ofertă de preț și/sau Informații adiționale

*
*
*
*
*
cod

Pentru trimiterea cererii de ofertă vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării datelor personale colectate mai sus. Detaliile privind prelucrarea de către Pro Tehnic a acestor date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

PRODUCĂTOR


LogoProTehnic PRO TEHNIC S.R.L. este distribuitor autorizat al lui ThermoFLOC

ThermoFLOC


INFORMAȚII ADIȚIONALE

Pentru o mai bună întelegere a produselor vă oferim urmatoarele informații.Cu ajutorul materialului izolator pe bază de celuloză ThermoFLOC se obţine o foarte bună izolare termică a pereţilor, podelelor şi acoperişurilor dumneavoastră. Clădirea beneficiază de un strat izolator omogen și fără punți termice. Acoperișurile cladirilor vechi pot fi izolate fără demontarea țiglelor. Prin crearea unui strat izolator deschis la difuzie, clădirea creează un climat ecologic și confortabil, lipsit de substanțe nocive.