CELULOZĂ THERMOFLOC - APLICARE MANUALĂ

CELULOZĂ THERMOFLOC - APLICARE MANUALĂ

 Spre deosebire de materialul izolator suflat, izolația termică a pardoselii THERMOFLOC se montează manual și se așează ca izolație finală și nerezistentă la presiune la nivel orizontal al plafonului ultimului etaj, pe pardoseală. Pentru asigurarea unui montaj manual optim, materialul izolator este presat mai puțin în ambalajul în care este livrat.

CERERE DE OFERTĂ

Realizați cererea în formularul de mai jos. Cererile realizate on-line se vor trata cu prioritate.


SAU CONTACTAȚI-NE
Lorand Kacso Vidrean
(+40) 264 274 578Denumire Coef. Termic Rez. la umiditate Absorbţia apei Rez. la curgere Rez. la molii Rez. la foc UM AȘ DORI
Thermofloc Blow λ=0.039 W/m2K μ=1 14,5kg/m2 pentru grosime de 10cm 6,1 kPa s/m2 Clasa 0 B-s2, d0 cumpara

DATE DE CONTACT

Vă rugăm sa completați datele marcate cu * pentru a fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Cererea D-voastră va fi trimisă pe adresa .


Solicitare Ofertă de preț și/sau Informații adiționale

*
*
*
*
*
cod

Pentru trimiterea cererii de ofertă vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării datelor personale colectate mai sus. Detaliile privind prelucrarea de către Pro Tehnic a acestor date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

PRODUCĂTOR


LogoProTehnic PRO TEHNIC S.R.L. este distribuitor autorizat al lui ThermoFLOC

ThermoFLOC


INFORMAȚII ADIȚIONALE

Pentru o mai bună întelegere a produselor vă oferim urmatoarele informații.Termoizolaţia din celuloză ThermoFLOC se va folosi pentru izolaţia termică a podelelor şi tavanelor.