BARIERĂ DE VAPORI THERMOFLOC

BARIERĂ DE VAPORI THERMOFLOC

 Folia noastră THERMOFLOC este o căptușeală rezistentă la vapori și etanșă la aer, care protejează construcția de umezeală. Zonele de aplicare sunt pereții și acoperișul, în interior. O rezistență ridicată la uzură este asigurată de armare.

CERERE DE OFERTĂ

Realizați cererea în formularul de mai jos. Cererile realizate on-line se vor trata cu prioritate.


SAU CONTACTAȚI-NE
Lorand Kacso Vidrean
(+40) 264 274 578Denumire Greutate Valoare SD Clasă de incendiu Lăţime rolă Lungime rolă UM AȘ DORI
Folie Thermofloc 95g/m2 10 m Clasa E 150 cm 50 ml cumpara

DATE DE CONTACT

Vă rugăm sa completați datele marcate cu * pentru a fi contactat în cel mai scurt timp posibil. Cererea D-voastră va fi trimisă pe adresa .


Solicitare Ofertă de preț și/sau Informații adiționale

*
*
*
*
*
cod

Pentru trimiterea cererii de ofertă vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării datelor personale colectate mai sus. Detaliile privind prelucrarea de către Pro Tehnic a acestor date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

PRODUCĂTOR


LogoProTehnic PRO TEHNIC S.R.L. este distribuitor autorizat al lui ThermoFLOC

ThermoFLOC


INFORMAȚII ADIȚIONALE

Pentru o mai bună întelegere a produselor vă oferim urmatoarele informații.DOMENII DE UTILIZARE: Folia rezistentă la vapori THERMOFLOC se folosește în interiorul încăperilor, la construcțiile de acoperiș ventilate și neventilate și în zona pereților la construcțiile din grinzi de lemn sau metal. Prin utilizarea foliei rezistente la vapori THERMOFLOC, oprește mișcarea aerului prin intermediul structurii și astfel este împiedicată pătrunderea umezelii în izolația termică.

PROCESUL DE MONTARE: Folia rezistentă la vapori THERMOFLOC se fixează cu capse sau cu adeziv pe partea din interior. Aceasta trebuie aplicată astfel încât partea de folie să fie orientată spre încăpere, iar partea cu pâslă să fie orientată spre izolația termică. Pentru materialele izolatoare suflate THERMOFLOC este posibilă atât o montare pe lung, cât și una oblică. Dacă este necesară montarea diagonală, punctele pentru bandă adezivă se vor acoperi cu o șipcă, pentru a împiedica desprinderea benzii din cauza presiunii din timpul suflării. Suprafețele de lipit trebuie să fie complet uscate și lipsite de grăsime, praf sau silicon.